Sjuksköterskestuderande till heldygnsvården

Välkommen till en liten klinik med korta beslutsvägar där du kan vara med och påverka! Hos oss får du en god arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter, motiverade kollegor och närvarande ledarskap. Vi värdesätter ett hållbart arbetsliv och erbjuder bland annat generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvårdstimme och tillgång till personalgym. Vi tycker även att det är viktigt att varje medarbetare utvecklas och har en generös inställning till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med personer från andra yrkeskategorier för att möta den enskilda patientens unika behov. Sjuksköterskorna har också en funktion som arbetsledare och som ansvarig för att patientens vård hela tiden drivs framåt.

Sjuksköterskor är mycket viktiga i vår heldygnsvård och vi vill säkerställa att kliniken har rätt kompetens även fortsättningsvis. Därför erbjuder vi studieavtal till utvalda sjuksköterskestudenter.

Studieavtal innebär

Att du under studierna är tillsvidareanställd som skötare, har möjlighet att jobba extra och får relevant erfarenhet.

  • Att du får en studielön på 18 000 kronor per månad under termin 5 och 6.
  • Att du är garanterad sommarjobb och fyra veckors betald sommarsemester.
  • Att du får en erfaren mentor som hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll.
  • Att du efter avslutade studier får en tjänst som sjuksköterska och förbinder dig att arbeta två år på någon av våra avdelningar.
  • Att du har goda utvecklingsmöjligheter inom kliniken.


Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande med ett intresse för psykiatri. Du har ett intresse för omvårdnad och en vilja för att utvecklas och lära dig nytt. En positiv och lösningsorienterad inställning värderas högt.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, studieavtal.

Om oss

Vår heldygnsvård består av två avdelningar, avdelning 34 och 36 med 16 vårdplatser vardera. Vi vårdar patienter enligt HSL och LPT.

På avdelningarna arbetar sjuksköterskor, skötare, kuratorer och läkare. Vi tar emot patienter från samtliga diagnosgrupper vilket gör dagarna varierande och väldigt intressanta!

Psykiatricentrum Södertälje är en specialistpsykiatrisk klinik inom Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Med våra 200 medarbetare är vi en liten klinik. Det medför korta beslutsvägar och att det är lätt att lära känna och påverka verksamheten.

”På Psykiatricentrum Södertälje har vi bra möjligheter till utveckling, får gå olika kurser och har möjlighet att läsa specialistutbildningen”
Sinan, sjuksköterska, avdelning 34

”Psykiatrins frågeställningar i kombination med akutvård är väldigt spännande. Dagarna är ofta händelserika vilket är intressant, utvecklande och lärorikt.”
Cecilia, sjuksköterska, avdelning 34